Dagschotel Sperzieboontjes met Gehakt en Satésaus.
-
1. Kook de sperzieboontjes in het bouillonblokje 7-9 minuten beetgaar .
Giet af( vang het kookvocht op)( dit heeft extra veel smaak) en laat
...
maandag 6 juni 2011
Overheerlijke tonijnsalade
Dit recept maak ik al erg lang en het blijft een favoriet. Het is geen salade in de vorm van een maaltijdsalade maar een salade voor op je brood of op een toastje.
Ingrediënten
- 1 el kappertjes
- blikje tonijn op olie
- 2 el zilveruitjes of een half gesnipperd uitje
- 2 el mayonaise
- paprikapoeder
- peper
- zout
Bereidingswijze
Laat de olie uit het blikje tonijn lopen. Meng de rest van de ingrediënten met een vork er door. Serveer koud. Op een ciabattabroodje ziet het er leuk uit met wat blaadjes rucola, stukjes rode paprika en/of rode uienringen.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten